Posted on

Luv Northin koruja myyntiin Designmuseon kauppaan

Luv Northin koruja voi löytää nyt ensimmäistä kertaa kivijalkamyymälästä, kun The Lock – ja
Story-riipukset sekä Halo– ja You are loved – korvakorut tulevat myyntiin Designmuseon Design Shopiin Helsingissä.

Kansainvälisesti arvostettu Designmuseo on suomalaisen muotoilun valtakunnallinen erikoismuseo.
Jo vuonna 1873 perustettu Designmuseo tutkii, kerää, tallentaa ja esittää muotoilua Suomessa ja kansainvälisissä kiertonäyttelyissä. Museon yhteydessä toimiva Design Shop myy monipuolisesti suomalaista ja kansainvälistä muotoilua designin klassikoista nuorten muotoilijoiden suunnittelemiin tuotteisiin.

“Museokaupamme tuotevalikoima koostuu näyttelykohtaisista tuotteistuksista, jolloin myynnistä löytyy usein myös kansainvälisiä tuotekokonaisuuksia. Pyrimme pitämään valikoimamme kiinnostavana ja ajantasaisena – tällöin yhteistyö myös uusien, pienempien brändien kanssa on tärkeää. Arvostamme suuresti suomalaista muotoilua ja erityisesti sitä, jos tuote on myös valmistettu Suomessa,” museokaupan myymäläpäällikkö Terhi Koivusaari kertoo.

Se, että korujen ensimmäinen jälleenmyyjä löytyy nimenomaan Designmuseosta, on Luv Northille erityisen merkityksellistä.

“Designmuseossa vieraileva kulkee läpi suomalaisen muotoilun historian: hän inspiroituu muun muassa suomalaisesta arkidesignista, arkkitehtuurista sekä lasi- ja keramiikkamuotoilusta ja kohtaa matkallaan Alvar Aallon ja Tapio Wirkkalan kaltaisia suuruuksia. On suuri kunnia, että tällaisen matkan jälkeen museovieras voi löytää museokaupasta meidän suunnittelemia tuotteita. Arvostamme sitä, että Designmuseo haluaa tukea myös pieniä suomalaisia brändejä, “ Laura Paananen Luv Northilta kertoo.

Luv Northin koruja voi löytää museokaupasta 1.1.2023 alkaen.