Posted on

PIHKA collection x Luv North POP-UP Helsingissä

PIHKA collection ja Luv North juhlistavat tuoretta yhteistyötä erikoistarjouksilla ja workshopilla tulevana viikonloppuna 9.–11.12.2022 Helsingissä.


Tule tutustumaan tuotteisiimme PIHKA collectionin yhdistettyyn työ- ja liiketilaan Helsingin keskustaan – Luv Northin korut ovat pop-upissa ensimmäistä kertaa livenä esillä! Liike sijaitseen Designmuseon kainalossa osoitteessa Punanotkonkatu 4. Paikanpäällä tarjolla on glögiä ja jouluisia herkkuja.

Tarjoukset ovat voimassa viikonlopun ajan 9.12.–11.12.2022 myös verkkokaupoissamme: luvnorth.com ja pihkacollection.fi.  Luv North tarjoaa Pop-Upissa valikoiduista tuotteista –10 % ja PIHKA collection valikoimastaan –15 %.


Workshop-lauantai: Tule tekemään itsellesi tai rakkaallesi joululahjoja

Osallistu lauantaina 10.12. pop-up-workshopiin ja tule valmistamaan itselle tai lahjaksi nimikoitu HELKA avainnauha ja/tai pieni hopeinen kaulakoru. Työpajojen materiaalikulut löytyvät workshopien kuvauksista.

Workshop järjestetään non-stop-periaatteella klo 11–16. Voit osallistua workshopiin itse valitsemanasi kellonaikana ilman ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!


Luv North Workshop

Luv North workshopissa saat tehtyä koko paketin. Työpajassa kootaan siro kaulakoru kierrätetystä hopeasta. Lisäksi valmis koru paketoidaan kauniiseen lahjapakettiin ja halukkaat voivat tehdä myös joulukortin lahjan mukaan. Workshopin hinta 70 €, joka sisältää kaikki tarvikkeet korun kokoamiseen ja paketointiin.

PIHKA Workshop

PIHKA workshopissa pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan avainnauhan lempivärissä omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Muistoksi työpajasta saat kestävän itse tehdyn avainnauhan, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Workshopin hinta 20 € sisältää laadukkaan eurooppalaisen nahan ja muut valmistusmateriaalit. Lisänauhoista veloitamme 15€/kpl. Avainnauhan tekoon menee noin puoli tuntia.

Oletko jo ihan PIHKASSA?


Tutustu PIHKA collectionin herkullisen sävyisiin tuotteisiin heidän Instagramissaan täällä. PIHKA collection on suomalainen laukkumerkki, jonka tuotteet edustavat skandinaavista sesonkien ylittävää muotoilua. PIHKA laukuille ominaista ovat ajankohtaiset värit, jotka uudistavat klassiset tuotteet yhä uudelleen. Uskomme, että kauneus ja tyyli ovat ajattomia, ja hyvin suunniteltu tuote on sellainen, johon voit rakastua kerta toisensa jälkeen.

Nähdään viikonloppuna!


Laura Paananen,
 Luv North
Sofia Salmi ja Roosa Mattsson, PIHKA collection