Posted on

Luv Northin kaunein koru valittu

Me kysyimme, te äänestitte: Luv Northin kaunein koru on The Moon -kaulakoru. Toiseksi tuli uusimman mallistomme The Lock -kaulakoru yhden äänen erolla.


The Moon -kaulakoru

Järjestimme syyskuussa 7-vuotissyntymäpäivämme kunniaksi äänestyksen kauneimmasta korustamme Instagramissa (katso julkaisu täältä.) Ääniä annettiin yhteensä 622 kappaletta. Huomioimme jokaiselta äänestäjältä vain yhden äänen. The Moon -kaulakoru voitti kilpailun ja keräsi 26,3 prosenttia kaikista äänistä. Täpärästi toiseksi sijoittunut The Lock -kaulakoru keräsi 25,9 prosenttia annetuista äänistä. Kolmanneksi sijoittui The Sun -kaulakoru, joka keräsi annetuista äänistä 23 prosenttia.

Luv Northin kauneimmat korut:
1. The Moon -kaulakoru
2. The Lock -kaulakoru
3. The Sun -kaulakoru

The Moon -kaulakoru on osa The Universe In You -yhteistyömallistoa, jonka on suunnitellut malli ja stylisti Maryam Razavi. Koru on saanut inspiraationsa persialaisesta mosaiikki-korulippaasta, joka on kuulunut Razavin kotiin lapsuudesta saakka.”Olen aina tuntenut olevani kuun lapsi. Minulle yö on unelmoimisen ja haaveilun aikaa, ja öisin olen kaikkein luovimmillani. The Moon -koru symboloi taianomaisia öitä – ennen kaikkea haluan sen muistuttavan kantajaansa siitä taiasta, joka meissä kaikissa on”, kertoo Razavi.


The Lock -kaulakoru


The Sun -kaulakoru


Trio-kaulakoru

Lisäksi äänestyksessä erottui hyvin Trio-kaulakoru, joka sijoittui äänestyksessä neljänneksi. Koru sai 14 prosenttia annetuista äänistä.

Kuvat: Mikael Kuitunen