Posted on

Lahjoitus UN Women Suomen Ukrainan hätäapukeräykseen on ohjattu eteenpäin

Lahjoitimme jokaisesta 1.4.–31.5.2022 välisenä aikana myydystä Luv North -korusta 2 %:a UN Women Suomi -järjestön Ukrainan hätäapukeräykseen. Lahjoitukseemme kertyi 200 euroa, ja summa on nyt ohjattu eteenpäin. Luv North ja yhteistyösuunnittelija Maryam Razavi halusivat yhdessä tukea UN Women Suomi -järjestön toimintaa Ukrainan hätäapukeräyksen kautta. “Tällaisena aikana kaikki apu ja tuki on korvaamattoman tärkeää, ja halusimme pienyrityksenä osallistua mahdollisuuksiemme mukaan. Aivan jokaisen panos on tärkeä, ja pienetkin teot ovat yhdessä suurempia. Yhteisöiden ja pienten toimijoiden rooli on merkityksellinen nyt ja tulevaisuudessa”, sanoo Luv Northin perustaja Laura Paananen.

Sota Ukrainassa jatkuu ja hätä on sanoinkuvaamaton.

“Tämä kampanja on ollut meille erittäin tärkeä. Se on ollut meidän tapamme kantaa kortemme kekoon ja koittaa tuoda valonpilkahduksia niitä tarvitseville. Kriisi on yhä käynnissä, vaikkei se iske uutisvirrassa samalla tavalla silmille kuin keväällä. Tilanne on sydäntäsärkevä, eikä siltä voi ummistaa silmiään”, Maryam Razavi sanoo.

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women on maailman johtava naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksia ajava järjestö​​​​​​​. Järjestö on sitoutunut tukemaan Ukrainan naisia perheineen – heitä, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa sekä heitä, jotka ovat oman henkensä uhalla päättäneet jäädä maahan tarjoamaan humanitaarista apua äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa.

“Avun tarve Ukrainassa on edelleen suuri. Sota ei ole ohi ja sekä maansisäisten pakolaisten määrä että rajojen ulkopuolelle pakenevien määrä kasvaa yhä. Suurin osa sotaa pakenevista ihmistä on naisia ja lapsia. Jokainen lahjoitus on äärettömän merkityksellinen ja tuki menee perille. Onkin hienoa, että myös pienet yritykset, kuten Luv North yhdessä yhteistyökumppanin kanssa, ovat lähteneet mukaan tukemaan Ukrainan sotaa pakenevia. Olemme hyvin kiitollisia kaikesta siitä tuesta, jonka saamme toimittaa eteenpäin tuensaajille”, sanoo UN Women Suomen varainhankinnan vastaava Henna Husso.

Kiitos, että olit mukana mahdollistamassa lahjoituksemme. Lisätietoa hätäapukeräyksestä ja UN Women Suomi -järjestöstä löydät täältä.